van der Ende Racing Inn

Contact
Nieuweweg 57k
2685 AS Poeldijk
0174-445000
www.vanderenderacinginn.nl
Openingstijden
Ma: 16:00-23:00
Di: 16:00-23:00
Wo: 16:00-23:00
Do: 16:00-23:00
Vr: 14:00-24:00
Za: 12:00-24:00
Zo: 12:00-22:00


iedere zondagmorgen van 10.00 uur tot 13.30 uur kun je niet karten, op deze tijden verhuren wij de baan om te kunnen minibiken!
Prijs per 10 minuten voor het karten
€ 15,- 10 minuten v.a. 12 jaar en 1.50

Baanrecord
104,976

Technische Gegevens kartbaan
Lengte 1.200
Breedte minimaal 5 m.
Wegdek  Asfalt
Karts Sodi karts 270cc honda
Extra Meerdere fly-overs, bruggen en tunnels. Er wordt altijd over de volle lengte van de baan gereden.


Kartbaan layout van der Ende Racing Inn

Datum laatste update: 17 December 2020
Beoordeling
Totaal
Gelijkheid karts
Uitdaging baan
Snelheid karts
Variatie baan
Grip kartbaan
Sfeer


Dit is de gemiddelde beoordeling voor deze kartbaan. Deze is gebaseerd op de laatste 10 beoordelingen en/of de beoordeling die niet ouder zijn dan 1 jaar.

Bekijk de beoordelingen
Beoordeling toevoegen
Naam
Beoordeling
Totaal
Karts
Snelheid
Grip
Uitdaging
Variatie
Sfeer
Uitleg
LET OP: Uw review wordt pas na controle door de beheerder online gezet om misbruik van het systeem te voorkomen!
  Annuleren
Kartfan62
28 July 2017
Totaal
Gelijkheid karts
Uitdaging kartbaan
Snelheid karts
Variatie kartbaan
Grip kartbaan
Sfeer
 
Met uitstek de beste Kartbaan van Nederland. Personeel is vriendelijk, equipment is altijd goed en nergens in Nederland vindt je een betere grip dan hier!
Wessel
28 February 2017
Totaal
Gelijkheid karts
Uitdaging kartbaan
Snelheid karts
Variatie kartbaan
Grip kartbaan
Sfeer
 
Datum beoordeling: 28 februari 2017 Reisgezelschap: gezin Beste Van der Ende Racing inn, Bij ons viel het oog op de maandagaanbieding 1 rondje voor maar 10 euro p.p!!! dus gingen wij naar de langste kartbaan van Europa!!! Wij hadden ons hier erg op verheugd (het waren 2 rondjes) En zij hebben beide al heel erg vaak gekart. Helaas moesten zij op de zeer kleine kartbaan (deze baan leek ons bedoeld voor kinderen tot en met 7(deze baan was vrij kinderachtig voor kinderen van 11) maar dat is nog tot daar aan toe(de regels zijn vanaf 1,50m kan je op de grote baan) maar wij werden ook nog niet eens goed geholpen met een kapotte kart!!! 1 van de kinderen werd uiteindelijk geholpen(na 5 keer roepen en 1 keer testen door iemand die langs de baan stond en zei er is niks aan hand!!!) van de andere werd de kart ook getest en zeiden zij precies hetzelfde!!!(van het andere kind is hij niet vervangen) maar gelukkig werd 1 van de 2 karts wel vervangen (na 10 minuten te hebben gereden met een kapotte kart) kreeg hij weer een kapotte kart!!! dus eigenlijk komt het er op neer dat wij 20 euro voor 2 kapotte karts hebben uitgegeven!!! dus onze vraag is kunnen jullie beter opletten en een kart gelijk vervangen als iemand zegt de kart kappot is (en dus niet laten wachten of er een andere kapotte kart voor teruggeven)? en waarom als kinderen van 11 al erg goed kunnen karten en op de grote kartbaan willen(waar wij voor kwamen en extra lang gereden hebben in de auto) en niet bij de kleine kinderachtige baan waarom als onze kinderen al goed kunnen rijden moeten zij op de kinderbaan? dit was onze resencie mvg Wessel. Beoordeling gegeven door Wessel .
Sandra Fernandez
04 January 2017
Totaal
Gelijkheid karts
Uitdaging kartbaan
Snelheid karts
Variatie kartbaan
Grip kartbaan
Sfeer
 
Vandaag zouden we gaan karten bij Van der Ende racing in Poeldijk. Wat een klantonvriendelijke toko is dit zeg! Met de Rotterdampas konden we voor 6 euro een rondje karten, dus gisteren voor 5 rondjes gereserveerd. Na 40 minuten rijden komen we daar aan, naam etcetera ingevuld op een formuliertje, wordt er 50 euro afgerekend. Ik zeg; het is toch 6 euro per heat? Nee, dat was een drukfout in het Rotterdamboekje. Hij viel meteen aan, ging niet met mij in discussie hierover, ik moest maar contact opnemen met de Rotterdampas. Ik kwam in verweer, hij heeft toch een deal met de Rotterdampas? Volgens hem had hij al meerdere keren contact gelegd. Op mijn vraag of ze dan niet bij de reservering hadden kunnen vragen of we met de Rotterdampas zouden komen, antwoordt hij dat ze het daar te druk voor hadden. Ik opper dat het dan misschien een idee zou zijn om op hun eigen site een melding daarvan te maken? Nee, hij gaat niet in discussie. Heel nors was hij. Ik gaf aan dat ik dan maar niet ga karten en bel de klantenservice van de Rotterdampas op. Daar wordt ik vriendelijk te worden gestaan en wordt mij verteld dat ze een tegemoetkoming zullen aanbieden, welke kan mij op dat moment niet verteld worden. Ik besluit dan maar om alleen onze zoon te laten karten voor 3 rondjes (dus 30 euro totaal, het aanvankelijke bedrag) Ga dus terug naar de balie met de mededeling dat alleen mijn zoon gaat karten, nou daar had hij helemaal geen zin meer in!! We mochten geen gebruik meer maken van de kartbaan, omdat hij vond dat ik hem raar behandeld had!! Nou!!!! Ons humeur was gelijk met de grond gelijk gemaakt!! Uiteindelijk zijn we maar teruggereden en zijn wij gaan bowlen
Anoniem
30 December 2015
Totaal
Gelijkheid karts
Uitdaging kartbaan
Snelheid karts
Variatie kartbaan
Grip kartbaan
Sfeer
 
Leuke baan, heb 2 heats gereden in verschillende karts en er was inderdaad veel verschil tussen.
Gerard G.
28 December 2015
Totaal
Gelijkheid karts
Uitdaging kartbaan
Snelheid karts
Variatie kartbaan
Grip kartbaan
Sfeer
 
Dit zou een hele gave baan kunnen zijn. Echter de karts zijn helemaal niet gelijkwaardig. Snap niet dat ze hier wat aan doen.
Joost van den Berg
16 November 2015
Totaal
Gelijkheid karts
Uitdaging kartbaan
Snelheid karts
Variatie kartbaan
Grip kartbaan
Sfeer
 
Ik had hier veel van verwacht. Wij zijn hier met de zaak geweest, maar het viel erg tegen. Jammer want ik was al gewaarschuwd maar toch eigenwijs geweest.